Grupa kupaca: Gost
Kroatisch Deutsch

Pravo povrata

Pravo odustajanja
(Korisnik je svaka osoba,koja je svjesna i sposobna ostvariti i konzumirati Ugovor o kupnji, pretezno shvatiti i prihvatiti Ugovor o kupnji te ga realizirati narudzbom.)

Informacije o povlacenju i povratku

Povlacenje i povrat
Vi imate pravo, bez davanja ijednog razloga 14 dana od dana isporuke vratiti uredno spakiranu robu u  originalnoj ambalazi.
To Pravo pocinje od dana,


- kada ste narucili robu stavivsi istu u kosaricu i napravili narudzbu koja jos nije isporucena;

- kada ste narucili robu stavivsi istu u kosaricu i napravili narudzbu te kada Vam je ista isporucena, tada se broji dan od zaprimljene narudzbe;

- kada ste narucili robu stavivsi istu u kosaricu i napravili narudzbu koja je vecim dijelom isporucena. Isto tako do dana vrijedi ovo pravo kada Vam je isporucen i zadnji artikal u samoj narudzbi;

Kako biste ostvarili pravo povrata na sve naveden uvijete jedino sto nas morate o istom obavijestiti na- (Pepis bootsshop.at GmbH, Grazerstraße 1, 4820 Bad Ischl, Telefonnummer: +436602325601, E-Mail-Adresse: office@bootsshop.at) a isto tako mozete nas nazvati ili poslati mail ili pismo na hrvatskom jeziku kako biste nas informirali. U tom vidu i smislu mozete ispuniti prilozeni formular za kupce kojeg kada ispunite mozete i trebate potpisati.

Kako biste iskoristili pravi rok od 14 dana dovoljno je nas informirati ili poslati formular za kupce s nase stranice kako bismo i mi znali da zelite iskoristiti Vase pravo unutar 14 dana.

Ucinci povlacenja
Kada povlacite i vracate robu, trebate imati orginalan racun i originalno zapakiranu robu,isto tako nacin placanja kojeg ste izabrali cemo koristiti i mi kako bi Vam vratili novac. Isto tako je i s nacinom dostave jer jedino mozemo i u istoj cijeni izabrati nacin dostave. Ne mozemo izabrati brzi i skuplji nacin dostave robe od onog kojeg ste imali u narudzbi. Povrat novca ce Vam biti ucinjen u roku od 14 dana od dana primitka pisane obavijesti kako zelite iskoristiti Vase pravo na povrat.  U tm povratu novca cemo na isti nacin na koji ste novac uplatili izvrsiti i sam povrat Vaseg novca.


Isplata ce se izvrsiti kada zaprimimo robu i provjerimo da li je orginalno zapakirana, da nije ostecena a potom cemo izvrsiti povrat Vaseg novca.

Cim nas informirate o zelji za povratom robe ili usluga pocinje teci zakonski rok od 14 dana kada nam robu trebate i vratiti kroz isti nacin dostave.

Trosak povrata same robe i nacina dostave placate Vi.

Nazalost za bilo koju robu koja je ostecena, nije u originalnom pakiranju itd. ne mozemo istu robu uzesti nazad i izvrsiti povrat vasih novaca.

Nistetnost i iskljucenje valjanosti ovog prava na povrat

Pravo na povrat nije valjano kod Ugovora o kupnji-

- kod isporuke robe koja je posebno narucena za kupca, koja je posebno izrezana za kupca, koja je isla po posebnoj narudzbi za kupca;
- za isporuku robe kojoj ubrzo istjece datum i rok valjanosti iste;
- za isporuku alkoholnih pica i novina koje usput budi receno niti nemamo u ponudi
Pravo na povrat isto nije valjano kod Ugovora o kupnji-
- kod isporuke robe koja koristenjem nije sanitetski ispravna za daljnju prodaju
-kod isporuke robe koja je nakon isporuke mijesana s drugim proizvodima, npr. boje
-kod isporuke robe koja je od proizvodaca originalno zatvorena a vide se pokusaji nestrucnog otvaranja ili mijenjanja __________________________________________________________

Formular za koristenje prava na povrat

(Da biste iskoristili Pravo na povrat morate ispuniti ovaj Formular te nam ga poslati bilo mailom bilo postom na.)

-  Pepis bootsshop.at GmbH, Grazerstraße 1, 4820 Bad Ischl, E-Mail-Adresse: office@bootsshop.at :

- Ja zelim ostvariti Pravo na povrat(n) ja/ mi (*) koji smo kupili/ mi (*) i zakljucili Ugovor o kupnji za slijedecu robu (*)/
  koja je isporucena zeljenim nacinom i rokom dostave (*)

- Narucena dana (*)/ zaprimljena dana (*)

- Ime i prezime kupca
- Adresa potrosaca te grad
- Osobni potpis Potrosaca (moguce u pisanom obliku)
- Datum

(*) Brisati prema potrebi
Natrag